Despre noi
Intervision Trading a fost înfiintata în anul 1996 prin deschiderea unui magazin de produse audio-video de 50 mp în Pitesti, compania având în acel moment doar patru angajati. La momentul respectiv, existau în oferta o gama variata de produse ale celor mai renumite branduri, de la camere video si televizoare pâna la electrocasnice mici, telefoane etc.

În anul 2004 existau patru magazine în Pitesti, specializate nu doar pe produse audio-video, ci si pe electrocasnice si IT. În paralel cu dezvoltarea retelei de magazine au fost demarate primele importuri pe relatia Dubai si Singapore, atât pentru aprovizionarea unitatilor proprii, cât si pentru a acoperi cererile unor parteneri din tara.

În anul 2006 a fost înregistrat la OSIM brandul Intervision, brand sub care sunt produse si distribuite o gama larga de articole, cum ar fi amplificatoare audio si sisteme de boxe, playere DVD, sisteme Home Cinema, boxe multimedia, telefoane de birou, MP4 playere, modulatoare FM, micro-sisteme, portabile audio etc. La începutul lui 2008 am înregistrat la OSIM un nou brand – MUSICMAN. Tot în 2008 a fost demarata colaborarea cu renumitul producator de electronice si electrocasnice, Akai.

Locatiile în care cumparatorii pot gasi produse sunt dintre cele mai diverse, începând cu magazine independente specializate, retele de magazine si pâna la retele de hypermarketuri. Practic, în acest moment este acoperita întreaga suprafata a României.
Toate documentele, imaginile, fotografiile precum si toate celelalte informatii publicate la adresa www.akai.com.ro sunt proprietatea exclusiva a companiei INTERVISION TRADING RO SRL si sunt protejate de reglementarile locale si internationale din domeniul dreptului de autor. Este interzisa reproducerea, adaptarea, transmiterea sau prezentarea oricarei parti sau a informatiilor cuprinse în acest site fara autorizarea prealabila din partea companiei INTERVISION TRADING RO SRL. Desi, la momentul publicarii informatiilor continute pe acest website s-au luat toate masurile ca acestea sa fie corecte si la zi, totusi, designul si specificatiile produselor prezentate sunt intr-o permanenta schimbare. Astfel, INTERVISION TRADING RO SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele erori sau omisiuni ce pot aparea. Preturile, ofertele, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.